dimecres, 5 de maig del 2010

Jacob

"Jacob va sortir de Beerxeba cap a la ciutat d'Haran. Quan el sol ja s'havia post, va arribar en un indret i s'hi quedà per fer-hi nit. Va prendre una pedra, se la posà per capçal i va dormir en aquell lloc. Tot somiant, va veure una escala que, des de terra, anava fins al cel. Els àngels de Déu hi pujaven i baixaven. El Senyor es trobava davant seu i li deia:

- Jo sóc el Senyor, Déu d'Abraham, el teu avantpassat, i Déu d'Isaac. La terra on dorms, la donaré a tu i a la teva descendència. La teva descendència serà tan nombrosa com els grans de pols de la terra. T'estendràs a orient i a occident, al nord i al sud. Totes les famílies del país es valdran del teu nom i del nom dels teus descendents per a beneir-se. Jo sóc amb tu. Et guardaré pertot arreu on aniràs i et faré tornar en aquesta terra. No t'abandonaré que no hagi complert tot el que t'he promès.

Quan Jacob es desvetllà, va dir:

- Realment el Senyor és present en aquest lloc, i jo no ho sabia.
"
(Gn 28, 10-16)

Joves grans, recordeu que demà dijous 6 de maig tenim reunió, a les 21.15 h. Tornem a la lectura del Gènesi. El Javi i la Rosa han preparat una petita presentació de Gn 25, 19-Gn 35, on s'explica la història de Jacob. Cal que feu una ràpida lectura dels textos, sobretot de Gn 25, 19-34; Gn 27; Gn 28, 10 - 22; Gn 32, 23-33.

Ens veiem aquest dijous. Una forta abraçada a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada